Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kindergarden geprezen om werkgeverschap

Voor het derde jaar op rij klimt kinderopvangorganisatie Kindergarden in de lijst van Best Workplaces, een onderzoek van Great Place to Work Nederland (GPTW). Dit jaar staat de organisatie op de derde plek. Niet gek, vinden ze bij Kindergarden, in een tijd dat de markt juist onder druk staat.
Kindergarden geprezen om werkgeverschap

GPTW Nederland onderzoekt ieder jaar bij een groot aantal bedrijven de mate van vertrouwen, trots en plezier die mensen hebben om bij een organisatie te werken. Organisaties die deel willen nemen, moeten het Trust Index onderzoek en de Culture Audit invullen. Vervolgens kunnen werknemers 58 stellingen en twee open vragen invullen. Op de uitkomsten van dit onderzoek wordt de uitslag gebaseerd.

Ontwikkeling

‘Als de kerntaak van je organisatie het ontwikkelen van kinderen is, kan je alleen maar succesvol zijn als je ook continue je mensen ontwikkelt’, zegt directeur van Kindergarden Nicole Krabbenborg. ‘Inspireren, aandacht geven, ontwikkelen, de toekomst van elk kind begint bij onze medewerkers. Wat wij de kinderen bieden, bieden we ook intern en dat wordt gezien en ervaren.’

Respect en eerlijkheid

Het onderzoek van GPTW Nederland onderscheidt zich van andere tevredenheidsonderzoeken onder werknemers, omdat het niet alleen vraagt naar hun mening, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Op die manier worden organisaties en bedrijven uit uiteenlopende branches al dertig jaar onderzocht. De focus ligt op waarden als geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid en kameraadschap.

Kindergarden

Kindergarden startte in 1998 met een vestiging in Weesp en heeft nu, verspreid over Nederland, 27 vestigingen. Sinds 2011 maakt de organisatie deel uit van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.

Er vielen meer kinderopvangorganisaties in de prijzen. Stichting Kinderopvang Haren (SKH) scoort als een van de beste in een klanttevredenheidsonderzoek van Integron. Lees meer >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.