Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderen gezond leren eten met plezier | Alles over smaakontwikkeling 0-4 jaar

Wist je dat 73% van de ouders vindt dat de kinderopvang een bijdrage moet leveren aan gezonde eetgewoontes van kinderen?

Uit ons onderzoek onder meer dan 1.000 ouders blijkt dat ouders het een grote uitdaging vinden om hun kinderen gezond te laten eten. Zo vindt 50% van de ouders het een uitdaging om hun kinderen gezond en gevarieerd eten aan te bieden. Én geeft bijna de helft van de ouders aan geen tijd te hebben om gezond en gevarieerd te koken.

Deze en andere belangrijke inzichten van ouders, hebben we samengevat in een whitepaper. Inclusief tips & tricks waar je team direct mee aan de slag kunnen. En nemen we je mee in het unieke kennisprogramma dat we speciaal hebben ontwikkeld voor de kinderopvang: ‘Gezond leren eten met plezier’. Hét programma waarmee jouw team van pedagogisch medewerkers expert wordt in smaakontwikkeling en kindervoeding. Zo leren de kinderen met plezier gezond eten, mét professionele begeleiding.

Loop voorop en vraag de whitepaper aan! Laat uw gegevens achter en ontvang de whitepaper van Madaga in uw mailbox.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.