Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderdagverblijf sluit na grof gedrag eigenaresse

Marianne Velsink
Sluiting

De gemeente Heerenveen heeft kinderdagverblijf Fleurtje Belle Fleur per direct gesloten na een kritisch GGD-rapport. De eigenaresse, die tevens op de groep staat, zou grove taal gebruiken en schreeuwen tegen de kinderen. Ook zou ze kinderen te streng straffen.

Volgens het rapport worden kinderen die zich hebben misdragen soms buiten gezet. Verder meldt de GGD dat de eigenaresse duidelijk lievelingskinderen heeft en andere kinderen bewust buitensluit.

Ouders geïnformeerd
Er waren veertien kinderen ondergebract bij Fleurtje Belle Fleur. De ouders zijn persoonlijk geïnformeerd over de sluiting en binnenkort vindt er een besloten informatiebijeenkomst plaats. Ouders hebben  te horen gekregen dat er geen aanwijzingen zijn dat kinderen seksueel misbruikt zijn.

Toekomst
Het college van burgemeester en wethouders in Heerenveen neemt later een besluit over hoe het verder moet met het in opspraak geraakte kinderdagverblijf.

Bron: NOS.nl
Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.