Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Henk Lustig nieuwe directeur Hofnarretje

Henk Lustig nieuwe directeur Hofnarretje

Henk Lustig, voormalig directeur van Kinderopvang Langedijk, wordt de nieuwe directeur van de vijf locaties van Kindercentrum Het Hofnarretje in Amsterdam. Hij volgt de interimmanager van Partou Hannie Mooijman op die nu nog de dagelijkse leiding heeft.

In nauw overleg
Op de website van Het Hofnarretje staat dat personeel en de Centrale Oudercommissie nauw betrokken zijn geweest bij de werving van de nieuwe directeur. Lustig is nog niet begonnen, en is nog in overleg over de exacte invulling van zijn functie. Het is de bedoeling dat Lustig zo snel mogelijk aan de slag gaat. Hem wacht de zware taak om het slechte imago van Het Hofnarretje sinds de Amsterdamse zedenzaak weg te poetsen en samen met ouders en medewerkers te werken aan betrouwbare en kwalitatief hoogstaande kinderopvang. Over hoe dit gerealiseerd moet worden na alles wat er gebeurd is, is Het Hofnarretje continue in overleg met de gemeente Amsterdam, de GGD en kinderopvangoranisatie Partou.

Foto: ANP Photo

3 REACTIES

  1. Niet elke homoseksueel is per definitie ook een pedofiel. iemand met hetro seksuele voorkeur kan net zo goed pedofiel zijn als iemand met homofiele voorkeuren. Iemand met een homosexuele levenswijze valt op volwassen mannen en dus duidelijk niet op kinderen homoseksualiteit heeft totaal niets te maken met de pedofielen problematiek zoals u deze afschildert. U beledigd hiermee niet alleen een minderheidsgroep die toch al in het verdomhoekje van de samenleving gezet wordt, maar ook zou u een heksenjacht tegen homo,s kunnen ontketenen door dit soort onzinnige stellingen, voor waarheid te verkondigen. Door te stellen dat deze directeur vanwege zijn homoseksuele geaardheid niet op een kinderdagverblijf zou kunnen werken en dat dit, zoals u zich uitdrukt ,dit de kat aan het spek zou binden, begeeft u zich op een hellend vlak en discrimineert u daarmee alle homoseksuelen die niet onderdoen voor hun hetero seksuele collegae. Ik zou mij eerst goed inlezen in de materie die heel gevoelig ligt op dit moment ,voordat u dit soort exceptionele uitspraken doet die kant nog wal raken.

  2. Lees alle reacties
  3. Het zal je maar gebeuren dat in je eigen stad een kinderdagverblijf wordt geopend die de zelfde naam krijgt en de al omstreden Hofnarretje. Hadden ze niet iets anders kunnen bedenken hier voor.. Ik vind dit niet zo gepast. Ouders hebben denk ik al meteen een vieze smaak in hun mond als ze hun kind hier heen moeten brengen. Ik weet wel dat je niet iedereen over één kam moet smeren maar toch lijkt me dat zo.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.