Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis af te halen: de Scholenbouwatlas

Ruimte-OK geeft gratis exemplaren van de scholenbouwatlas weg aan schoolbesturen, kinderopvangorganisaties en gemeenten.
1 Scholenbouwatlas.jpg
In de Scholenbouwatlas staan inspirerende voorbeelden van verbouwing en renovatie van scholen. - Foto: Fotolia

De Scholenbouwatlas omschrijft 100 inspirerende voorbeelden van scholen die de afgelopen jaren, soms in samenwerking met een kinderopvangorganisatie, zijn verbouwd. Het boek is geïllustreerd met veel foto’s. Maar vooral krijgen lezers inzicht in wat er bij een verbouwing of renovatie komt kijken en welke lessen er uit deze trajecten te trekken zijn.

Gratis afhalen

Het boek is gratis af te halen vanaf het kantoor van Ruimte-OK in Eindhoven. Dit kan van maandag tot en met donderdag. Bestellen en toegestuurd krijgen kan ook, maar daar zijn wel verzend- en handelingskosten mee gemoeid van € 14,95.

Blader hier een preview van het boek door >>

Hoe ziet het landschap van brede scholen eruit? Oberon deed onderzoek. Duidelijk is dat samenwerken de standaard is. Vaak liggen hier pedagogische motieven aan ten grondslag. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.