Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gastouders gaan speeddaten

Gastouderbureau Smart4Kids laats gastouders op 21 november speeddaten met ouders die op zoek zijn naar een gastouder. Zo kunnen ouders op één avond zien welke gastouders er beschikbaar zijn en met wie ze de beste klik hebben. De speeddate-avond vindt plaats voor gastouders en vraagouders in de Zaanstreek.
Gastouders gaan speeddaten
Foto: ANP Photo

Het speeddaten houdt in dat gastouders aan tafel blijven zitten en dat ouders om de tien minuten rouleren. Een gesprek duurt tien minuten. Na het gesprek kunnen ouders ‘ja’ of ‘nee’ aankruisen. Een ‘ja’ betekent dat ouders interesse hebben in een vervolggesprek. Na afloop van de speedsessies kunnen ouders, als ze dat wensen, nog even verder praten met gastouders om een afspraak te maken op de opvanglocatie.

Profileren

Gastouderbureau Smart4Kids denkt dat het speeddate-concept perfect past in de huidige markt. Veel gastouders hebben plek voor kinderen. Zij hebben met speeddaten een middel om zich te profileren. Ouders kunnen in één oogopslag zien wat er beschikbaar is in hun gemeente. Smart4Kids wil de avond ook benutten om de voordelen van gastouderopvang onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn er bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau beschikbaar.

Smart4Kids

Smart4Kids is een gastouderbureau met een landelijke dekking, en is vooral actief in de regio’s Zaanstreek, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Venlo. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.