Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Gastouderbureau doet aangifte tegen GGD

Juridisch kantoor RiK (Recht in Kinderopvang) Law doet samen met gastouderbureau Coöperatie Samen Jezelf U.A. aangifte tegen twee inspecteurs van GGD Flevoland. ‘De macht die de inspectie zich heeft toegeëigend is ongekend.’
AdobeStock
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem KinderopvangTotaal.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Ook de manier waarop hun rapport in elkaar zit is heel beschadigend Je mag een weerwoord geven maar dat wordt helemaal achteraan geplaatst. En je bent verplicht het op je eigen site te plaatsen. Ouders die dit lezen( vooral nieuwe ouders) komen nooit er aan toe om jou mening te lezen wand ze zijn na de eerste negatieve mening van de GGD al afgehaakt. Gelukkig had ik een zoon die goed was met bestanden en hij zorgde ervoor dat mijn reactie vooraan in het rapport verscheen zodat ze dat eerst lazen. En dat die zogenaamde gevaarlijke lampen daar al jaren gingen en nog nooit door andere inspecteurs afgekeurd waren. Maar dat ze inmiddels al vervangen waren mocht er toch iemand twijfelen. Zo Weert het rapport nog een beetje eerlijk gelezen.

  2. Lees alle reacties
  3. Ook ik heb dit soort zaken meegemaakt. Nu ik mijn bedrijf heb gesloten durf ik pas mijn mond open te doen. Er zijn goede inspecteurs die komen om te kijken hoe je werkt.Die met je mee denken en alleen op echte fouten wijzen. Maar er zijn er ook die binnen komen met een blik van wat kan ik hier gaan afkeuren. Zaken die al jaren goedgekeurd zijn zijn ineens helemaal fout en moeten per direct veranderd worden.volgens mij keuren ze op die manier ook hun voorgangers af. Het hele jaar ben je bezig om het zo goed mogelijk voor de kinderen te doen en zij maken je in 1 middag geestelijk kapot.

  Geef je reactie

  Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.