Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Even voorstellen …

Ruim 13 jaar geleden ben ik begonnen als adjunct-hoofd van  kinderdagverblijf Kruimeltje van Triodus, een van de grote aanbieders van kinderopvang in Den Haag. Na een aantal jaren ben ik doorgestroomd naar de afdeling pedagogiek. Mijn rol als pedagoog was en is aan veranderingen onderhevig. Het kwaliteitsbeleid, van begeleiden naar opleiden, VVE, het curriculum kinderopvang, Kindwijzer. Steeds komen er weer nieuwe uitdagingen op mijn pad, waardoor mijn baan een prachtbaan is. De komende weken zal ik jullie een kijkje in mijn pedagogische keuken geven.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft wel betrokken want ze blijft eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.