Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Doe mee aan de benchmark kinderopvang 2018

Kinderopvangorganisaties kunnen vanaf nu meewerken aan het sectorrapport kinderopvang 2018. Deze benchmark levert inzicht in de financiële resultaten en ontwikkelingen in de sector.
warmte
Fotolia

Het Waarborgfond kinderopvang publiceert jaarlijks in samenwerking met Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, BOinK en Voor Werkende Ouders het sectorrapport kinderopvang. Het rapport maakt de financiële ontwikkeling van de sector inzichtelijk.

Vet op de botten

Het jaarlijkse sectorrapport kinderopvang kan bijvoorbeeld laten zien wat de financiële gevolgen zijn van de invoering van de Wet IKK, eventuele schaalvergroting en of de sector in deze goede jaren voldoende vet op de botten kan krijgen voor de toekomst. Kinderopvangorganisaties kunnen meewerken door hun jaarcijfers in te leveren.

Lever jaarcijfers in

Het Waarborgfonds en de samenwerkingspartners roepen kinderopvangorganisaties nu op om de jaarrekening over 2018 digitaal aan te leveren. Daarnaast wordt aan de ondernemers om een paar korte vragen te beantwoorden.

Vul hier de vragenlijst van het Waarborgfonds in >>

Lees ook: Eind 2017 stonden kinderopvangorganisaties er in financieel opzicht een stukje beter voor dan in 2016. Toch zijn er nog zorgen over de grote groep organisaties die geen financiering kan verkrijgen. Dit geldt voor een derde van de kinderopvangorganisaties. Lees meer over het sectorrapport 2017

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.