Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De beste werkgevers voor ouders

De beste werkgevers voor ouders

Tijdschrift Lof maakte de top 100 bekend van organisaties die zich het meest inspannen om het werk aan te laten sluiten bij de agenda van werkende ouders. In de categorie grote organisaties (meer dan 250 werknemers) won KPN Consulting. Bij de kleine organisaties won adviesbureau &Samhoud.

Vaderschapsverlof van twee maanden
&Samhoud is voor de vierde keer uitverkozen tot beste werkgever voor werkende ouders. Het bedrijf onderscheidt zich vanwege het betaalde vaderschapsverlof van twee maanden, een aparte wellnessruimte op kantoor en een unieke aanpak aan de hand van een persoonlijk visie voor elke medewerker. Jolanda Holwerda, directeur van Lof Media: ‘Het is een uitdaging om als werkende ouder tijd te verdelen tussen je gezin en je baan. De combinatie zorg en werk is in Nederland niet vanzelfsprekend. Het is mooi om te zien dat steeds meer werkgevers zich inzetten voor de meervoudige ambities van werknemers op het gebied van werk, gezin en maatschappij.’

De top 5 van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met meer dan 250 medewerkers, in 2011 is:
1. KPN Consulting
2. Achmea
3. Gemeente Enschede
4. Kadaster
5. ING 

De top 5 van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met minder dan 250 medewerkers, in 2011 is:
1. &Samhoud
2. Career & Kids
3. Partners aan het Werk
4. Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge
5. Werkgeversorganisatie AWVN

Foto: Stock.XCHNG

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.