Home Blogs

Blogs

183

Vlog Kris en Chris – Kennismaking op de locaties

Kris en Chris werken als pm’er en locatiehoofd bij Kinderopvang KaKa in Tiel. Samen volgen ze de opleiding tot Pedagogisch Coach en willen dit graag delen met hun collega’s in de kinderopvang. Dit doen ze op hun eigen humoristische, positieve en vrolijke wijze. Vlog 5: de pedagogisch coaches in opleiding doen een kennismakingsronde langs de locaties van KaKa.
110

Blog Carola Winter – Openingsevent Week van het Jonge Kind (6)

Nu was ik heel enthousiast begonnen aan dat bloggen, maar daar is nu eigenlijk al de klad in gekomen. Dus dat wil ik even herstellen voor ik lekker op vakantie ga. Ik ging vrij rap van start, maar inmiddels heb ik jullie verder niet laten weten hoe ik nu tot Pedagogisch Professional van het Jaar ben gekozen.
189

Blog Jacqueline Butti – Soms is het zo simpel…..

Door ruimtegebrek belandden tijdelijk een flinke stapel sport-matten in een groepsruimte op onze bso. Vierkante matten die als een puzzel in elkaar gelegd kunnen worden. Handig als judomatje, waar ze dan ook voor gebruikt worden. Een paar kinderen vervelen zich een beetje en zo komen ze op het idee om te vragen of ze de matten mogen gebruiken.
316

Vlog Kris en Chris – De kwaliteitsboom

Kris en Chris werken als pm’er en locatiehoofd bij Kinderopvang Kaka in Tiel. Samen volgen ze de opleiding tot Pedagogisch Coach en willen dit graag delen met hun collega’s in de kinderopvang. Dit doen ze op hun eigen humoristische, positieve en vrolijke wijze. Vlog 4: de kwaliteitsboom en de vier pedagogische basisdoelen van Marianne Riksen Walraven.
189

Blog Jolanda Rikers – Microhabits

Afgelopen weekend stond er een mooi artikel in het NRC over het af- en aanleren van respectievelijk slechte en goede gewoontes: zo simpel dat het bijna te mooi lijkt om waar te zijn. Ik geef je enkele tips!
169

Vlog Kris en Chris – Even voorstellen!

Kris en Chris werken als pm’er en locatiehoofd bij Kinderopvang Kaka in Tiel. Samen volgen ze de opleiding tot Pedagogisch Coach en willen dit graag delen met hun collega’s in de kinderopvang. Dit doen ze op hun eigen humoristische, positieve en vrolijke wijze. Vlog 3: inhaalles in Bunschoten en hoe stel je je voor?
1294

Vlog Kris en Chris – De inflexibele pm’er

Kris en Chris werken als pm’er en locatiehoofd bij Kinderopvang Kaka in Tiel. Samen volgen ze de opleiding tot Pedagogisch Coach en willen dit graag delen met hun collega’s in de kinderopvang. Dit doen ze op hun eigen humoristische, positieve en vrolijke wijze. Deel 2: de inflexibele pm'er.
110

Blog Carola Winter – Met de jury (5)

De tienkoppige jury is verdeeld in drie groepen met de thema’s pedagogiek en oudercontact, opleiding en ontwikkeling en kinderopvang als maatschappelijke voorziening. Super leuk om met zoveel belangrijke hobo’stegelijk te mogen praten over iets wat ik heel graag doe. Hoe werk ik eigenlijk aan het welbevinden van kinderen ? En...
75

Blog Carola Winter – In gesprek met de jury (4)

Pp'er van het Jaar, Carola Winter, vertelt in haar vierde blog over het jurygesprek dat ze had als genomineerde voor de verkiezing. Spannend, maar ze vertelt vooral over haar liefde voor werken met kinderen op de buitenschoolse opvang en alle avonturen die zij samen beleven...
169

Blog Carola Winter – Filmpje maken (3)

Pedagogisch Professional van het Jaar Carola Winter vertelt in haar blogs meer over haar vak als pedagogisch groenspecialist én de verkiezing die zij won. In haar derde blog vertelt ze over de filmpjes die van haar en de andere genomineerden voor de verkiezing werden gemaakt.

Populair