Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sint houdt van plezier

Na mijn laatste MBA-studieweek stond Sinterklaas weer voor de deur te trappelen.
Het is dan altijd weer leuk om medewerkers extra verrassen.
Dit jaar gebeurde dit naast een lekkere letter van chocola met een bijzonder gedicht.
In dit gedicht zat een opdracht verborgen, namelijk: raad het 7-letterige woord waar de Sint naar op zoek is.
De hulppieten hadden het de medewerkers niet gemakkelijk gemaakt: ze moesten nl andere locaties benaderen om inizcht te krijgen in de andere letters.
Om 9.30 uur kreeg ik al een eerst poging binnen via de mail; helaas net niet goed.
Vlak voor het middaguur kwam de juiste oplossing binnen van het gezamenlijke team van de peuterspeelzalen Pinkeltje, Rakkertjes en BSO Bombarie: PLEZIER.
Ik was overigens vooral verrast door de originele antwoorden die ik die middag binnen kreeg. De ene rijm was nog mooier dan de ander, maar kwamen allen te laat.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.