Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – De Dag van het Compliment

De derde donderdag in september vieren we de Dag van de Leidster. Traditiegetrouw waarderen we die dag alle medewerkers met een kleine attentie.
1 Jolanda Rikers Kinderopvang Opvang Kerkrade.jpg
Op alle locaties prijken nu waslijnen met complimenten. Dat is toch fantastisch!

Sinds kort laten we een groepje medewerkers deze attentie zelf voorbereiden. Dit blijkt een enorm succes. Want het notitieboekje en de dromenvanger met een mooie opschrift (zie foto onderaan deze weblog) werd zeer enthousiast ontvangen. Dit blijven we zo doen.

Wat we nog meer blijven doen is het complimentenkaartje.Ter voorbereiding van deze dag hebben we alle klanten een complimentenkaartje gestuurd mer het verzoek dit kaartje van een compliment te voorzien voor onze medewerkers. Leuk voor ouders om te doen, nog leuker voor medewerkers om te krijgen. Op alle locaties prijken nu waslijnen met complimenten. Dat is toch fantastisch!

Ik zou dan ook de dag van de leidster (zo heten we al lang niet meer) willen omdopen naar de Dag van het Compliment. Met de complimenten aan iedereen.

De vorige keer schreef Jolanda haar blog over de babyactie: In aanloop van ons jubileumjaar 2017 hebben we een baby-actie opgezet. Ieder kwartaal dat we 21 nieuwe baby’s werven voor onze locaties, stoppen we € 5000 in ons jubileumpotje. Is het een succes?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.