Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog Jeanette van Dijk – Het is toch niet besmettelijk?!

De r is alweer een tijdje in de maand. En wie erin gelooft dat er dan meer mensen ziek zijn; hier klopt het helemaal. Er gaat van alles rond bij de kinderen sinds september. Mijn kiddi-app, een app met praktische informatie rond de meest voorkomende kinderziektes, draait overuren en in de communicatie met ouders staat informatie over ziektesymptomen met stip op een in de top drie.
blog-jeanette-van-dijk-het-is-toch-niet-besmettelijk
Predrag Vuckovic / Getty Images / iStock

Het

Registreren

Jeanette werd in 2003 gastouder en woont met haar man in een boerderij in het buitengebied bij Ruinen. Ze is moeder van drie volwassen kinderen die inmiddels allemaal zijn uitgevlogen. Wekelijks spelen er kinderen van 0 tot 4 jaar op de boerderij. Jeanette houdt van het buitenleven en speelt graag in op wat er bij de kinderen leeft. Ze werkt met thema’s die te maken hebben met de seizoenen of feesten. Buitenleven is de rode draad; naast het buitenspelen wordt er gewandeld met de hond en er is ook een buitenslaapbedje. Alle dieren, de pony’s, kippen, hond en katten, worden samen verzorgd. Binnen zingen ze graag bij de gitaar, lezen ze boeken, knutselen, tekenen, kleien en bakken ze graag. En natuurlijk wordt er ook gespeeld; samen en alleen. Over al deze avonturen schrijft Jeanette blogs voor Kinderopvang Totaal.

1 REACTIE

  1. Bedankt voor het delen van deze interessante blog, Jeanette van Dijk! Het is zeker waar dat er momenteel veel kinderziektes rondgaan, wat voor ouders en professionals in de kinderopvang een uitdaging kan zijn. Het is goed om te benadrukken dat het opbouwen van een goed immuunsysteem belangrijk is voor kinderen, en dat het hebben van ziektes daar een rol in kan spelen. Het is ook herkenbaar dat peuters vaak veel ‘nee’ zeggen, en ik vraag me af of dat inderdaad besmettelijk kan zijn onder peuters! Ik zal zeker je blog bekijken voor meer informatie en praktische tips. Bedankt voor het delen! Mijn blog: https://andersenlab.de/services/mobile-development

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.