Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bijscholen? Bekijk de online Sterk in Werk-wijzer

Sterker in je werk staan? Op de website van het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang kan je als kinderopvangprofessional eenvoudig kiezen uit diverse trainingen, workshops en loopbaantrajecten.
AdobeStock

De online Sterk in Werk-wijzer op de website kinderopvangwerkt.nl helpt om eenvoudig te kiezen uit het gevarieerde scholingsaanbod, dat is samengesteld door organisaties binnen de branches Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang.

Thema’s

Vervolgens kan er op thema gezocht worden. Thema’s binnen de kinderopvang zijn onder meer: reflecteren, inclusief werken, duurzame inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling, teamontwikkeling en beroepsethiek. In totaal zijn er 112 trainingen, 26 workshops en 15 loopbaantrajecten. De wijzer geeft aan wat de kosten zijn voor de training of workshop, hoe lang deze duurt en waar het gegeven wordt.

Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang

Het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang bestaat uit vertegenwoordigers van landelijke partijen die ook betrokken zijn bij de cao Kinderopvang, waaronder de Brancheorganisatie Kinderopvang en de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en De Unie.

Bekijk de Sterk in Werk-wijzer hier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.