Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zosja stopt, nieuws over ikc’s blijft

KinderopvangTotaal en Etuconsult startten in 2020 met Zosja: een platform waar we al het nieuws over IKC’s verzamelden. Het doel? Iedereen die zich binnen de kinderopvang, het onderwijs, een gemeente of andere organisatie bezig houdt met het vormen van een kindcentrum, werkt aan doorgaande lijnen of rijke dagarrangementen, informeren en inspireren. Dat is goed gelukt. Toch hebben we, in goed overleg, besloten om te stoppen met Zosja als eigen platform met een eigen nieuwsbrief. Waarom, lees je hieronder.

KinderopvangTotaal richt zich primair op de kinderopvang. Etuconsult richt zich primair op onderwijs, brede scholen en kindcentra. Door de handen in elkaar te slaan, hebben we geprobeerd om ook vanuit informatievoorziening een brug te slaan tussen kinderopvang en onderwijs en zo de vorming van en het werken vanuit IKC’s te bevorderen. Belangrijk want we geloven in samenwerking.

Eigen weg

Toch merken we vanuit KinderopvangTotaal dat de informatiebehoefte over IKC’s vanuit kinderopvang anders is dan vanuit onderwijs. En omdat KinderopvangTotaal zich primair richt op kinderopvang, sluiten we soms juist net niet goed aan op onze eigen doelgroep. Dat is voor ons dan ook de reden dat we Zosja stoppen. Dat betekent niet dat we stoppen met informatievoorziening over IKC’s. Integendeel. Vanuit KinderopvangTotaal gaan we de informatie die we bieden, weer meer toespitsen op de kinderopvang. Alles wat we schrijven over IKC’s, kun je op deze pagina vinden. EtuConsult blijft zich met de informatievoorziening richten op het brede spectrum van kindcentra, brede scholen, onderwijs en opvang. Alles wat EtuConsult publiceert, kun je hier vinden. Door op deze manier weer onze eigen weg te gaan, hopen we beter aan te sluiten bij wat jullie behoefte is. En natuurlijk weten KinderopvangTotaal en EtuConsult elkaar te vinden als we wel vinden dat we een onderwerp gezamenlijk moeten aanvliegen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.