Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

WK Hockey beleving voor 20.000 kinderen

De SWKGroep en de KNHB hebben de handen ineengeslagen om kinderen een WK Hockey beleving te laten ervaren. Via basisscholen krijgen leerlingen de kans om de Rabobank Hockey World Cup te bezoeken. De kinderen van groep 5 tot en met 8 kregen een programma aangeboden op het gebied van sport, gezonde voeding en cultuur. Ze mochten ook een échte WK Hockey wedstrijd bijwonen.
WK Hockey beleving voor 20.000 kinderen

Niet ieder kind heeft de kans om zelf zo’n bijzonder topsportevenement te bezoeken. De SWKGroep is een onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Door samenwerking en verbinding geven zij invulling aan hun visie dat het beter kan in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn.

Sport & Bewegen

Door te sporten en bewegen krijgt een kind meer zelfvertrouwen en discipline. Bewegen prikkelt de hersenen en helpt zintuigen verder te ontwikkelen. Sporten helpt bij ontspannen en verbetert het concentratievermogen. Daarom is 2014 het jaar van sport & bewegen op alle kinderopvanglocaties die onderdeel zijn van de SWKGroep!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.