Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Welkom op het vernieuwde Kinderopvangtotaal.nl

De website Kinderopvangtotaal is helemaal vernieuwd. Met meer (achtergrond)artikelen, overzichtspagina's, activiteitentips en een frisse opmaak hopen we de lezer nog beter te bedienen.
iStock

Als altijd kun je alle nieuws, blogs, activiteitentips en achtergronden vanuit de kinderopvangbranche op de website vinden. De praktische informatie is beter vindbaar in de tabs bovenin de webpagina. Naast een onderscheid op werkveld, categoriseren we onze berichtgeving op thema, denk aan de Wet IKK en Pedagogiek.

Premium artikelen

De nieuwe homepage oogt frisser en eigentijdser. De meeste artikelen zijn toegankelijk voor iedereen, behalve de premium artikelen (te herkennen aan het groene blokje met een ‘p’). Die zijn alleen beschikbaar voor abonnees. Naast online premium artikelen voor online abonnees, verschijnt elke maand de inhoud van de tijdschriften Kinderopvang en Management Kinderopvang als premium content. Handig, als je bijvoorbeeld dat ene interessante artikel uit het blad wilt doormailen naar collega’s of wilt delen op social media.

Wat is er veranderd voor de lezers?

 • Magazine-artikelen
  Abonnees op tijdschrift Kinderopvang en/of tijdschrift Management Kinderopvang hebben de mogelijkheid om de magazineartikelen online te lezen. Deze artikelen kun je alleen lezen als je bent ingelogd als abonnee.
 • Online Premium artikelen
  Abonnees met een online only abonnement op Kinderopvangtotaal, kunnen naast de gratis artikelen ook extra online achtergrondartikelen bekijken. Ook hiervoor geldt, dat je moet inloggen als (online) abonnee. Abonnees van de tijdschriften Kinderopvang en/of Management Kinderopvang hebben ook toegang tot deze premium online artikelen.
 • Gratis proefabonnement.
  Bezoekers van de website kunnen een maand lang alle artikelen onbeperkt online lezen, inclusief premium- en magazine artikelen.
 • Thema’s en werkvelden overzichtelijk bij elkaar
  Je kunt zoeken naar artikelen over onderwerpen, werkvelden en thema’s die vooral voor jou belangrijk zijn. Via de tab thema’s en de tab werkvelden bovenin de webpagina.
 • Meer interactie
  Je kunt nog steeds reageren op artikelen. Je kunt nu ook artikelen waarderen, via het hartje onderaan het artikel. Het wordt ook gemakkelijk om artikelen te liken en te delen; klik op het betreffende icoontje onderaan het artikel.
 • Congressen
  Je krijgt nu direct via de tab congressen een overzicht van de congressen van Kinderopvang. Je kunt daar het programma bekijken en je inschrijven. Lees meer op onze congrespagina
 • Activiteitenoverzicht
  De activiteitentips zijn nog beter doorzoekbaar dan op de oude site. Filter de activiteiten op leeftijd, groepsgrootte en locatie.

De redactie van Kinderopvangtotaal hoopt op nog meer lezers en veel feedback. Heb je opmerkingen of ideeën, laat het ons weten. Veel lees- en kijkplezier!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.