Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vraag (opnieuw) de subsidie Lekker naar Buiten aan

Het is weer de tijd van samen aan de slag gaan, met gezonde en duurzame voeding! Vraag als coach Gezonde Kinderopvang de subsidie Lekker naar Buiten aan. Coaches die de subsidie eerder hebben ontvangen, kunnen nogmaals gebruikmaken van de subsidieregeling.
Groene Kinderopvang De Bereboot. Foto: Lidian van Esch

De subsidie Lekker naar Buiten helpt coaches Gezonde Kinderopvang om aan de slag te gaan met activiteiten die gerelateerd zijn aan gezonde voeding, zoals spullen voor een moestuin, hulp bij een kookles, vervoer naar een (kinder)boerderij (als dat mogelijk is in verband met corona). Ofwel: lekker naar buiten!

Coach Gezonde Kinderopvang

Kinderopvangmedewerkers die met de train-de-trainer Een Gezonde Start van Gezonde Kinderopvang zijn opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang, kunnen deze subsidie van maximaal 500 euro hier aanvragen. De aanvraag wordt beoordeeld aan de hand van de begroting die wordt meegestuurd. Na de goedkeuring ontvangt de kinderopvangorganisatie de subsidie en is daarmee verantwoordelijk om het gekregen budget te gebruiken waarvoor het is aangevraagd. Verantwoording gaat via het uploaden van een sfeerverslag en foto’s.

Bekijk de inspiratievideo:

Jong Leren Eten

‘Lekker naar Buiten!’ wordt mogelijk gemaakt door het Rijksprogramma Jong Leren Eten en helpt kinderopvangorganisaties om aandacht te besteden aan een gezonde en duurzame leefstijl binnen de Gezonde Kinderopvang. Deze subsidieregeling loopt tot eind 2020.

Lees meer over de subsidieregeling, of vraag de subsidie direct aan.