Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Voorlichting kleine gemeenten invoering taalniveau 3F

Brancheorganisatie Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang houden in juni en juli regiobijeenkomsten over de invoering van het taalniveau 3F in de voorschoolse educatie.
eisentaalniveauANP.jpg
Beroepskrachten moeten aantoonbaar ten minste niveau 3F beheersen op de onderdelen Mondelinge Taalvaardigheid en Leesvaardigheid. - Foto: ANP

Dat

Registreren

1 REACTIE

  1. Ik ben sinds 3 jaar via een uitzendbureau werkzaam als peuterleidster. Zij stellen daarvoor de eis: minimaal SPW3 en certificaat VVE. Nu belden ze mij met de vraag of ik een certificaat Nederlands F3 heb, omdat dat per augustus 2017 verplicht is. Ik heb dit niet in mijn bezit omdat dit 4 jaar geleden in mijn vaste functie nog niet verplicht was. Wat nu?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.