Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ViaViela blijft uitbreiden: nog eens 160 gastouders erbij

Gastouderbureau ViaViela, met 55 vestigingen verspreid over heel Nederland, blijft groeien: nog eens 160 gastouders hebben zich, samen met de vraagouders, de afgelopen maanden aangesloten. Ook heeft ViaViela de activiteiten van een in nanny-opvang gespecialiseerd gastouderbureau in Den Bosch overgenomen.
Foto ter illustratie. Credits: Aline Dassel / Pixabay

ViaViela zegt al enkele jaren het grootste gastouderbureau van Nederland te zijn, als dienstverlener in kleinschalige en persoonlijke kinderopvang (aan huis). Een woordvoerder laten weten dat nu in totaal 4.250 gastouders zijn aangesloten bij ViaViela, en daar komen met de overnames nog eens 160 nieuwe gastouders bij.

Nanny-opvang

In een persbericht laat ViaViela weten de activiteiten van drie gastouderbureaus (uit Rijssen, Eindhoven en Zuid-Limburg) en een in nanny-opvang gespecialiseerd gastouderbureau uit de regio Den Bosch overgenomen te hebben. Met die laatste overname zet het gastouderbureau stappen in de uitbreiding van haar activiteiten en verdere groeikansen op het gebied van nanny-opvang.

Eigenaar Hubèr Agterberg: ‘Voor ons zijn deze overnames de manier om onze positie lokaal en landelijk verder te verstevigen. Kinderen, ouders en gastouders voelen zich goed bij de combinatie van onze persoonlijke aandacht en zorg door onze lokale gezichten, het in eigen beheer ontwikkelde IT platform en de opleidingsfaciliteiten die wij hen bieden.’ Agterberg ziet een verdere toename van het aantal mogelijke overnames in deze sector door de aanwezige regeldruk, de noodzaak voor schaalvergroting en het kunnen aanbieden van een totaalpakket aan diensten.

Behoefte aan gastouders

‘Ook de branche in zijn geheel is nog niet uitgegroeid. Binnen die groeiende behoefte aan kinderopvang zien we de tendens dat ouders vaker kiezen voor kleinschalige, duurzame kinderopvang op maat. Precies dat vind je bij een gastouder of nanny.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.