Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verkiezing Pedagogisch Professional gestart

Marianne Velsink
Beroepsvereniging PPINK en vakblad Kinderopvang nemen het initiatief voor een nieuwe jaarlijkse verkiezing: de Pedagogisch Professional van het Jaar. De winnaar is een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Pedagogisch medewerkers zijn vaak te bescheiden over hun beroep. Feit is echter dat de pedagogisch medewerkers op de groep de kwaliteit van de kinderopvang maken. En dat zij een heel belangrijke rol spelen in de opvoeding en ontwikkeling van jonge kinderen. Daar moet meer aandacht en waardering voor komen.

Doe mee

Ken jij zo’n topper, die haar (of zijn) hand niet omdraait om de groep heel soepel te laten draaien met aandacht voor ieder kind? Die zich hard maakt voor een bijzonder project in de organisatie? Die als geen ander weet hoe ze met (soms lastige) ouders moet omgaan? Geef haar of hem dan op voor de verkiezing. Iemand aanmelden kan tot 1 juni.

Prijswinnaar

De winnaar wordt deels gekozen door een jury, onder andere bestaande uit Mariëtte Hamer, Elly Singer en Sharon Gesthuizen. Maar er kan ook op kandidaten gestemd worden via Kinderopvangtotaal. Tijdens het congres Topsprekers in de kinderopvang op 12 oktober kan de zaal ook nog stemmen. Dan wordt ook de winnaar bekendgemaakt.

Lees hier meer over de prijs en de procedure

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.