Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties7

Vanaf 2013 geen feestdagen meer berekenen

Vanaf 2013 geen feestdagen meer berekenen

Minister

Registreren

7 REACTIES

  1. Hier word toch eea door elkaar gehaald. ik begrijp dat personeel gewoon doorbetaald moet worden maar dat is iets tussen werkgeven en personeel dat moet je klanten niet gaan aanrekenen. Als je altijd op maandag naar de kapper gaat en hij is dicht met pasen dan duw je ook geen 20 euro in de brievenbus, dan maak je een afspraak voor een andere tijd zelfde service. Ik heb het eens mee mogen maken dat nieuwjaar pasen kest allemaal op de maandag viel als je dat door rekend wat je daarvoor betaald en niets voor krijg, Als je toevallige een uren contract hebt dat zul je die toch moeten werken en blijft het probleem je moet iets regelen om de kinderen onder te brengen!! Geld terug is wat mij betreft niet nodig maar ruilen naar een andere dag noodzaak. Denk dat er nu door de oplopende concurentie het niet lang duurt en dan kan het opeens allemaal wel..

  2. Lees alle reacties
  3. De minister moet toch maar eens met ondernemers kdv gaan praten. We zijn gesloten op de feestdagen maar rekenen met een gemiddeld tarief waarin de sluitingsdagen onbetaald mee worden genomen. Ons tarief per uur valt lager uit. Voor ouders lijkt het alsof er doorbetaald wordt maar dit is in feite niet zo.

  4. overheid en ouders willen kwaliteit in de kinderopvang maar er voor betalen is dan weer niet de bedoeling. Als bedrijf gaat de hypotheek/huur 52 weken per jaar door, salarissen worden betaald over 52 weken, maar opvang voor het balangrijkste in je leven, namelijk je kind(eren), betalen, ho maar!!
    Voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten is een goed spreekwoord voor overheid en ouders

  5. In de gastouderopvang mogen feestdagen en andere momenten dat de opvang dicht is, geen uren doorberekenen. De gastouder is op dat moment niet beschikbaar.
    Voorbereidingsuren kennen we ook niet in de gastouderopvang, dat moet allemaal onder werktijd. Dagopvang en BSO loopt in elkaar over. Dat is dus vrij simpel.

  6. Helaas betaalt de overheid niet mee in geval van (feestdagen )aan personeelskosten . Die kosten zijn voor zowat ieder bedrijf voor de werkgever/ondernemer zelf. Dus dat scheelt ze weer een slok op de borrel. Iedereen rept erover, maar wat gaan verblijven doen: heel simpel: gewoon verdisconteren in het uurtarief die feestdagen.. Gevolg: uurtarief stijgt met een paar cent.. Iedere ouder betaalt dus zijn gedeelte.. En de overheid behaalt dubbele winst.. Want men hoeft geen bijdrage meer te leveren wat betreft de ‘feestdag uren’.. Dat betekend voor de ene ouder geen enkel probleem (die paar cent per uur extra) en voor de ander kan het breekpunt zijn.. Maar dat is met alles zo..

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.