Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature Het Steigertje

Vacature Het Steigertje

Stichting Kinderopvang Het Steigertje is een professionele organisatie voor kinderopvang met 3 Kinderdagverblijven, 2 locaties Buitenschoolse Opvang (in totaal 400 kindplaatsen) en een servicebureau in het centrum van Rotterdam. Met 140 medewerkers biedt Het Steigertje kinderopvang van zeer hoge kwaliteit en met vele extra’s. Liefde voor kinderen, alles met aandacht, samen in beweging en midden in de maatschappij zijn de kernwaarden van waaruit iedere medewerker zijn rol binnen de organisatie vervult.

Het MT, opererend vanuit het Servicebureau , bestaat uit een Algemeen Directeur, een Divisiemanager, een Manager P&O en een parttime Controller.

Voor ons Servicebureau hebben wij per 1 januari 2012 een vacature voor de functie van

Manager Financiën, Administratie en ICT (m/v)
(36 uren per week)

Functie-inhoud
De Manager Financiën, Administratie en ICT legt verantwoording af aan de parttime Controller. Hij is nauw betrokken bij de totstandkoming van het financiële beleid van de organisatie en verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. De manager doet gevraagd en ongevraagd voorstellen ten behoeve van een verdere ontwikkeling en optimalisering van de administratieve, ICT en financiële bedrijfsprocessen. Hij geeft leiding aan de Manager Administratie, die vervolgens leiding geeft aan de Salarisadministratie, de Financiële Administratie en de afdeling Planning & Plaatsing. Hij draagt zorg voor diverse voorkomende financieel administratieve werkzaamheden waaronder het aanvragen van subsidies, opstellen van begrotingen en de periodieke managementrapportages en jaarverslagen. De Manager Financiën, Administratie en ICT is organisatiebreed verantwoordelijk voor ICT.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een afgeronde financiële opleiding op HBO-niveau (HEAO, HBO SPD Bedrijfsadministratie).
  • Je hebt minstens drie jaar ervaring in een min of meer vergelijkbare functie.
  • Je hebt kennis van en ervaring met ICT processen.
  • Je beschikt over aantoonbare leidinggevende capaciteiten en hebt hierin enige jaren ervaring.
  • Je bent analytisch, accuraat, betrokken en flexibel.

Wij bieden
Het Steigertje biedt salaris (schaal 10) en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang met aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een goede reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en fietsplanregeling. Dit alles in een plezierige en uitdagende werksfeer, waar volop ruimte wordt geboden voor de eigen ontwikkeling.

Solliciteren
Wij hebben de werving en het eerste selectietraject van deze vacature uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld, HR Kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief met CV voor 24 oktober a.s. ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange o.v.v. “KSFAI01” via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Margit de Lange, Senior HR Consultant van Van Hek & Lelieveld (op maandag tot en met donderdag via het telefoonnummer 06-174 331 33).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.