Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature Het Kinderhonk

Vacatures

Personeelsmedewerker
(32 – 36 uur per week)

Een leuke groeifunctie voor een enthousiaste, praktische, en daadkrachtige HBO-er die al enige jaren werkervaring heeft op het gebied van personeelsadministratie maar zich verder wil ontwikkelen. Je bent in deze functie in de basis verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en het gehele werving- en selectieproces. Je hebt volop ruimte om zaken naar je toe te trekken en de functie op termijn breder te maken.

De functie:
Als personeelsmedewerker ben je verantwoordelijk voor personeelszaken van alle vestigingen en alle administratieve taken die hieraan verbonden zijn. Je bent de schakel tussen het personeel, de vestigingsmanagers en de directie. Werving en selectie is een van jouw verantwoordelijkheden; van het selecteren van de brieven, het voeren van de eerste gesprekken tot de aanname. Daarnaast zorg je voor de juiste verwerking van de salarismutaties en onderhoud je contact met externe partners hierover. Het opstellen van arbeidscontracten en verlengingen gaat jou gemakkelijk af en je bent op de hoogte van de eisen op dit gebied. Je zorgt daarnaast voor up-to-date personeelsdossiers. Naar mate je langer bij ons werkt kun je andere zaken voor jouw rekening nemen zoals P&O advies- en beleidstaken.

Onze organisatie:
Het Kinderhonk is een jonge, dynamische, snelgroeiende organisatie met circa 100 medewerkers. Op dit moment hebben we zeven locaties in Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Oud-Zuid en Haarlem. In juli 2012 gaan wij uitbreiden met een locatie in Amsterdam West. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij het Kinderhonk werken teamspelers. Een succesvol bedrijf run je met z’n allen.

Het hoofdkantoor aan de Herengracht in Amsterdam bestaat uit de directeur, twee beleidsmedewerkers, twee medewerkers planning, een administratief medewerkster en een personeelsmedewerker. In verband met de groei van onze organisatie, zal waarschijnlijk op termijn de afdeling P&O worden uitgebreid. Dit biedt voor jou eventueel kansen op groei.

Wat vragen wij?
Graag komen wij met jou in contact als je beschikt over:

• Een afgeronde relevante HBO opleiding (zoals HBO P&O)
• Circa 3 jaar werkervaring op een P&O afdeling (bij voorkeur binnen een kinderopvangorganisatie of een commerciële organisatie)
• Kennis van MS Office, Outlook en personeelsinformatiesystemen.
• Basiskennis arbeidsrecht.
• Ervaring met werving en selectie.

Verder ben je een kei in het plannen en organiseren van je werk. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je denkt in mogelijkheden, bent proactief en in staat om zaken snel zaken eigen te maken. De ideale kandidaat is verder ondernemend, resultaatgericht en stressbestendig.

Wat bieden wij?
• Een prettige werkomgeving. Bij het Kinderhonk levert iedereen op zijn eigen manier een bijdrage aan een perfecte bedrijfsvoering. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn eigen ideeën in te brengen en uit te voeren.
• Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Kinderopvang. De functie is ingedeeld in schaal 8, minimaal € 2.208,- en maximaal € 2.991,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Interesse?
Het Kinderhonk heeft de werving- en selectieprocedure uit handen gegeven aan Van Hek & Lelieveld, HR Kinderopvang. Mail een brief met C.V. t.a.v. Petra van den Bosch onder vermelding van KH01 naar sollicitatie@vanheklelieveld.nl Voor meer informatie kun je bellen met Petra van den Bosch of Margit de Lange op 079 – 362 26 43. De gesprekken vinden plaats op 4 en 5 juni a.s. Mocht je verhinderd zijn op deze data, bijvoorbeeld door vakantie, dan vernemen wij dit graag in je brief.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.