Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature De Kleine Wereld

Vacature De Kleine Wereld

De Kleine Wereld is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbiedt. Een goede opvang betekent voor ons, een omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan en een verzorging die in professionele en betrouwbare handen is. We doen dit vanuit 8 vestigingen en met 180 medewerkers.

Voor de vorig jaar geopende vestiging in Almere, met vijf groepen dagopvang en twee groepen naschoolse opvang, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren:

Vestigingsmanager (27 – 36 uur)

Functie-inhoud
Als vestigingsmanager ben je de spil van het kinderdagverblijf. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en weet op inspirerende en positieve wijze sturing te geven aan de verschillende groepen die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Je rapporteert aan de Manager Kinderopvang.

Tot je taken behoren onder meer:
• Aansturen, coachen en motiveren van de medewerkers op de vestiging.
• Zorgdragen voor de juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van de vestiging d.m.v. het opstellen van roosters, mede voeren van werving- en selectiegesprekken, overleggen van opleidingsbehoeften, etc.
• Toepassen van het pedagogisch beleid, coördineren van de interne bedrijfsvoering en uitvoeren van het personeels- en financieel beleid.
• Zorgdragen voor de ontwikkeling en uitvoering van het jaarplan.
• Onderhouden van contacten met ouders/verzorgers en fungeren als aanspreekpunt.
• Controleren en bewaken van het werken volgens ons kwaliteitssysteem.
• Deelnemen aan en voorzitten van diverse overlegstructuren.

Profiel
Je bent gericht op kwaliteit en combineert daadkracht met een coachende basishouding en uitstekende sociale vaardigheden. Vanzelfsprekend heb je passie voor het werken met kinderen en heb je meerjarige succesvolle ervaring in het aansturen van medewerkers als eindverantwoordelijke manager. Je weet de visie van De Kleine Wereld te vertalen in concrete doelen voor de vestiging die bijdragen aan de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Daarnaast beschik je over:
• HBO werk- en denkniveau.
• Plan- en organisatievermogen voor het coördineren en realiseren van werkzaamheden binnen de betreffende locatie.
• Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van werkplannen en het onderhouden van contacten met diverse partijen binnen en buiten de organisatie.
• Pedagogische kennis en visie.
• Creatief en probleemoplossend vermogen.

De Kleine Wereld biedt
Een zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische organisatie. De cultuur kenmerkt zich door een open en informele werksfeer met korte communicatielijnen. Een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Schriftelijke sollicitaties met een recent CV kun je sturen naar: De Kleine Wereld; Jan Luijkenstraat 6; 1071 CM AMSTERDAM t.a.v. Vanessa Hendrik. Reacties via de mail kunnen worden gericht aan vacatures@dekleinewereld.nl.  Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met 020 – 41 20 633.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.