Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Uk & Puk ook beschikbaar voor gastouders

Het VVE-programma Uk & Puk van de CED-Groep komt met een variant voor gastouders. Veel kinderdagverblijven en peuterspeelzalen werken al met het programma dat zich met allerlei thema's richt op baby's, dreumesen en peuters.
Uk & Puk ook beschikbaar voor gastouders
Foto: ANP Photo

Uk & Puk bestaat uit elf thema’s. Centraal staat de pop Puk die als een vriendje van het kind functioneert. Puk groeit met het kind mee en doorloopt thema’s als familie, regen, eet smakelijk en ik ben bijna 4!.

Piramide en Kiki

De CED-Groep ontving vanuit de gastouderopvang steeds vaker vragen over Uk & Puk en besloot het programma geschikt te maken voor de thuissituatie bij een gastouder. Het programma verschijnt in het najaar van 2013. Uk & Puk krijgt concurrentie van twee bestaande VVE-programma’s die al voor gastouders beschikbaar zijn. Cito paste het bekende VVE-programma Piramide aan op de gastouderopvang. Ook bekend is het programma Kiki dat speciaal is ontwikkeld voor de gastouderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.