Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Twee pilots van start sluitende dagarrangementen

Twee pilots van start sluitende dagarrangementen

Het Landelijke Steunpunt Brede Scholen maakt bekend dat twee gemeenten vanaf 1 juni 2012 mee mogen doen aan een landelijke pilot voor sluitende dagarrangementen. In deze pilot wordt in de gemeenten geëxperimenteerd met zoveel mogelijk sluitende dagarrangementen. De pilot loopt tot 1 juni 2015.

Voor- en nadelen
De pilots zijn een initiatief van de ministeries van Onderwijs en Sociale Zaken. Landelijk Steunpunt Brede Scholen selecteert en begeleidt de pilots. Van alle test-dagarrangementen worden de voor- en nadelen in kaart gebracht. Centraal staat de vraag: “Is de situatie in de gemeente toepasbaar in heel Nederland?” Hierbij wordt gekeken naar de juridische en budgettaire mogelijkheden van de proef.

Inschrijven
Gemeenten die interesse hebben kunnen zich tot 17 februari aanmelden via een formulier op bredeschool.nl. Hier staat ook meer achtergrondinformatie over het project. Welke twee gemeenten uiteindelijk mee mogen doen, wordt bekend gemaakt op het Jaarcongres Brede School dat op 23 mei plaatsvindt.

Bron: bredeschool.nl
Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.