Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ton Leeggangers stopt als bestuursvoorzitter Wij zijn JONG

Ton Leeggangers stopt als bestuursvoorzitter van Wij zijn JONG. Vivian van de Ven en Heidi Roelofs nemen tijdelijk de bestuurstaken waar, tot er een interim-bestuurder aantreedt.
Ton Leeggangers

‘Als gevolg van uiteenlopende visies op het beleid en de topstructuur van Wij zijn JONG, hebben Ton Leeggangers en de Raad van Commissarissen in onderling overleg besloten dat Ton zijn taken als bestuursvoorzitter van Wij zijn JONG neer zal leggen’, meldt Ton Geerst, voorzitter Raad van Commissaren.

‘Tomeloze inzet’

‘Na zich meer dan tien jaar voor de organisatie te hebben ingezet (waarvan ruim zeven jaar als bestuurder en sinds 1 september 2017 als bestuursvoorzitter) zal Ton zich gaan richten op nieuwe uitdagingen buiten Wij zijn JONG. De Raad van Commissarissen dankt Ton voor zijn tomeloze inzet en wenst hem succes voor de toekomst.

Interim-bestuurder

De bestuurstaken worden momenteel door Vivian van de Ven en Heidi Roelofs in waargenomen. Ondertussen is gestart met het opstellen van het profiel voor een interim-bestuurder. Deze zal de opdracht krijgen om de koers van Wij zijn JONG te bestendigen en de komst van een nieuwe bestuursvoorzitter voor te bereiden. Daarmee wordt een vervolg gegeven aan onze prachtige missie en de goede resultaten van de afgelopen jaren, aldus Ton Geerts.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.