Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SZW bereidt doorontwikkeling In-één-oogopslag voor

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is enthousiast over de In-één-oogopslag, de samenvatting van het inspectierapport van GGD GHOR voor ouders. Samen met de partners bereidt het ministerie een doorontwikkeling voor van het instrument.
Fotolia

Het ministerie heeft de eerste plannen gedeeld met GGD GHOR Nederland, de VNG, DUO en vertegenwoordigers van ouders en houders, schrijft GGD GHOR Nederland.

Beter leesbaar

In deze eerste bijeenkomst ging het vooral om technische aanpassingen. Zo moet de In-één-oogopslag beter leesbaar worden, ook op smartphone en tablet en het moet nóg duidelijker worden aan welke kwaliteitseisen wel of niet is voldaan. De veranderingen zullen voor de implementatie worden besproken. Dat doet GGD GHOR tijdens de workshops GIR/LRK. Daarna volgt een testfase voor ouders en toezichthouders. GGD GHOR Nederland zal de GGD’en op de hoogte houden hoe de bespreek- en testfase verlopen.

Bron: GGD GHOR Nederland

Lees ook: Het ministerie van Sociale Zaken laat onderzoek doen naar de informatievergaring van ouders over kinderopvang. Lees meer

 

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.