Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Spring Kinderopvang benoemt nieuwe directeur-bestuurder 

mvelsink
Annet van Zon is per 1 februari 2019 benoemd als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Mevrouw Van Zon is op dit moment voorzitter raad van bestuur van de Entrea-Lindenhoutgroep, een organisatie voor jeugdhulp en speciaal onderwijs. Daarvoor heeft zij verschillende managementfuncties bekleed in de jeugdzorg en in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 2018 is mevrouw Van Zon lid van de Adviesraad van het Kinderopvangfonds: PACT voor Kindcentra. Mevrouw Van Zon is van huis uit pedagoog.

Brede netwerk

De raad van toezicht zegt in een reactie blij te zijn met de benoeming van mevrouw Van Zon vanwege haar ruime bestuurlijke ervaring, haar brede netwerk en haar natuurlijke nieuwsgierigheid wat mensen beweegt.

Over Spring

Spring Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met ruim 120 locaties in de driehoek Venlo-Helmond-Cuijk en biedt alle vormen van kinderopvang. Spring biedt méér dan alleen opvang. Ze helpt kinderen zich te ontwikkelen en ondersteunt ouders bij de opvoeding. Samen met ouders, onderwijs en andere partners bouwt Spring Kinderopvang aan een wereld vol kansen en groeimogelijkheden voor kinderen.

Afgelopen zomer behaalden achttien pedagogisch medewerkers van Spring Kinderopvang na een intensief traject hun hbo-diploma Social Work. Daarmee kunnen ze worden ingezet op VVE-groepen, een eis van de gemeenten Helmond en Venlo. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.