Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rotterdams kinderdagverblijf in de as gelegd

Rotterdams kinderdagverblijf in de as gelegd

Dinsdagnacht is er brand uitgebroken bij het Rotterdamse kinderdagverblijf ’t Voortvarend Scheepje in het centrum van de stad. De brand woedde op alle verdiepingen van het pand dat vermoedelijk als verloren moet worden beschouwd.

Hoe nu verder?
Ouders zijn vanochtend geïnformeerd over de brand. Momenteel vindt er een brainstorm plaats tussen medewerkers en leidinggevenden van de kinderopvangorganisatie over hoe nu verder. De kans dat er deze week al kan worden opgevangen is klein. Daarna zal de locatie mogelijk moeten uitwijken naar een tijdelijk pand. De schrik zit er goed in bij de medewerkers. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend.

Brand meester
Naast het kinderdagverblijf zit een hotel die ontruimd moest worden. Zestien gasten werden opgevangen in een ander hotel in de buurt. De brand brak uit om half één ’s nachts en er was al vrij snel sprake van een grote rookontwikkeling. Om kwart over vier ’s nachts werd het sein brand meester gegeven.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.