Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pm’er UN1EK maakt lied en videoclip

Wat begon als een ideetje van pedagogisch medewerker Angela Esbach (kinderopvang UN1EK) groeide uit tot een officiële videoclip met bijbehorend dansje. Op 31 augustus ging de clip officieel in première.
Lied UN1EK.jpg
Pedagogisch medewerker Angela Esbach bedacht het lied en schreef de tekst zelf. - Foto: iStock

Angela Esbach schreef het UN1EK-lied, bedacht een melodie, verzamelde zangers en zangeressen  en bedacht een bijpassend dansje. ‘De hele zomervakantie hebben we met de bso-kinderen in de vakantieopvang het UN1EK-lied en het dansje geoefend’, vertelt ze. De kinderen konden het dansen ook thuis oefenen met een speciale “how-to-dance-videoclip” op Youtube.

Zomerfeest

Het lied ‘Wij zijn UN1EK’ werd begin juli opgenomen in de geluidsstudio van Jaap van Didden producties. Claudia Doesburg en Eric Boerhout (van het college van bestuur van UN1EK) zongen ook mee. Op 17 augustus werd tijdens een zomerfeest de videoclip opgenomen. Er waren die dag ruim 650 kinderen aanwezig en veel pedagogisch medewerkers en ouders. Bekijk de videoclip:

In première

Inmiddels is de videoclip officieel in première gegaan. ‘Zo kunnen we samen met alle kinderen nog maandenlang nagenieten van het UN1EK Zomerfeest’, aldus de organisatie in een persbericht. UN1EK is actief in de gemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maasluis.

In de zomer heeft pm’er Mariska de hele dag de tijd om met de kinderen op de bso activiteiten te ondernemen. Hoe vult zij haar dagen met de kinderen? Lees het in deze blog.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.