Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Peiling niet-groepsgebonden uren in de kinderopvang

Eén van de afspraken uit het cao-akkoord voor de huidige cao-Kinderopvang is dat er een informatiebrochure opgesteld wordt over niet-groepsgebonden uren. Welke vraag moet sowieso beantwoord worden in deze brochure? Denk mee.
AdobeStock

Ben jij werkzaam in de kinderopvang en heb jij prangende vragen over nier-groepsgebonden uren (NGU)? Dan wordt jouw input zeer gewaardeerd.

Het arbeidsmarktplatform Kinderopvang Werkt! vraagt medewerkers in de kinderopvang om hun top 3 vragen over niet-groepsgebonden uren in te vullen, in een zeer korte vragenlijst. Er wordt enkel gevraagd naar de top 3 met vragen en de functie van degene die de vragenlijst invult.

Brochure

De gestelde vragen dienen als input voor de informatie in de brochure, zodat de zoveel mogelijk vragen beantwoord worden met de informatie uit de nog te ontwikkelen brochure. De Brancheorganisatie Kinderopvang vraagt om de enquete vóór vrijdag 13 november 2020 in te vullen.

Welke vragen staan hoog bovenaan jouw lijst? Vul ze hier in >> 

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.