Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ouders zedenzaak trekken aangifte terug

Uit angst voor de privacy van hun kind hebben veel ouders in de zedenzaak hun aangfite jegens hoofddader Robert M. teruggetrokken. Volgens burgemeester Eberhard van der Laan heeft dit echter geen gevolgen voor de zaak: ‘Er is zoveel bewijs, daar hoef je je geen zorgen over te maken.’

Robert M. nu ook verdacht van verkrachtingen
Robert M. wordt nu ook verdacht van het verkrachten van kinderen. Onduidelijk is nog om hoeveel kinderen het gaat, dat wil het Openbaar Ministerie niet zeggen. Dat M. 83 kinderen seksueel heeft misbruikt was al wel bekend. Op 17 maart staat M. voor het eerst voor de rechter. Het gaat om een pro-formazitting, de zaak zal die dag niet inhoudelijk worden behandeld.

Slachtoffertjes gedrogeerd?
Dan is er nog het vermoeden dat Robert M. slachtoffertjes zou hebben gedrogeerd. Op pornografische beelden die op zijn computer staan, maakten kinderen een versufte indruk. Justitie heeft daarom in zijn huis gezocht naar verdovende middelen, maar die werden niet aangetroffen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.