Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ouders protesteren tegen sluiting peuterspeelzaal

Ouders protesteren tegen sluiting peuterspeelzaal

Zo’n 250 ouders en buurtgenoten uit Twente protesteren tegen sluiting van het kinderdagverblijf bij hun in de buurt. Ouders van 20 peuters dreigen hun kinderen na 1 januari zelfs helemaal thuis te houden. het gaat om peuterspeelzalen in de buurtschappen Azelo, Wiene en Deldenerbroek.

Acute geldnood
De ouders worden gesteund door het platform buurtschappen Hof van Twente. Al over anderhalve maand wordt de peuterspeelzaal gesloten omdat er te weinig geld voor is. De oorzaak is de acute geldnood bij de Stichting Peuterspeelzalen Hof van Twente. Vanaf 1 januari 2011 wordt de Stichting bestuurlijk overgenomen door de Stichting Kinderopvang Triangel. Zij waarschuwden eerder al dat door deze overname waarschijnlijk niet alle locaties gehandhaafd konden blijven.

1 REACTIE

  1. Het is juist dat er geprotesteerd wordt tegen sluiting. Het is niet juist dat 250 ouders dreigen hun peuters thuis te houden. Er zijn 250 handtekeningen in de buurt opgehaald tegen sluiting. Het aantal peuters waar het om gaat is circa 20 verdeeld over 3 locaties.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.