Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: deel jaarcijfers 2021 voor het Sectorrapport Kinderopvang

Voor het 18e jaar op rij verzamelt het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang de jaarcijfers van kinderopvangorganisaties, voor het Sectorrapport Kinderopvang. Daarmee helpen houders niet alleen de sector, maar ze krijgen ook inzicht in de financiële positie van de organisatie.
oproep-deel-jaarcijfers-2021-voor-het-sectorrapport-kinderopvang
Farknot Architect / stock.adobe.com

Om een zo volledig en betrouwbaar mogelijk Sectorrapport Kinderopvang op te stellen, is het belangrijk dat veel ondernemers gehoor geven aan de oproep van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang. Daarmee wordt de financiële ontwikkeling van de sector in 2021 in kaart gebracht. Ondernemers/houders kunnen zien of dat overeenkomt met de kengetallen van de eigen organisatie.

Het Waarborgfonds zegt daarover: ‘Met het aanleveren van je jaarrekening help je niet alleen de sector, maar ook jezelf. Het sectorrapport geeft namelijk inzicht in jouw eigen financiële positie en het helpt je om de koers voor de toekomst te bepalen. Alle cijfers worden anoniem verwerkt en zijn niet individueel herleidbaar.’

Meedoen? Lever hier de jaarcijfers van 2021 aan >>

Zijn er vragen over deelname? Óf wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of je cijfers geschikt zijn? Neem contact op met het Waarborgfonds via info@waarborgfondskinderopvang.nl.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.