Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: Beoordeel collega’s op uiterlijk

Marianne Velsink
Onlangs bleek dat Nederlandse ouders best veel waarde hechten aan de persoonlijke verzorging en het uiterlijk van de oppas of de pedagogisch medewerker. Wij leggen drie potentiële collega's aan jullie voor met de vraag: vind jij dit persoon geschikt voor op de groep?
1Oproep-Uiterlijk.jpg
Foto: Fotolia

We selecteerden hiervoor drie verschillende type collega’s. Wat vind jij wel kunnen als professionele opvoeder en wat niet? Hoe belangrijk vind jij het dat jouw collega representatief is? En waar ligt voor jou de grens?

Reageer

Bekijk de foto’s onderaan dit artikel en reageer! Dit kun je doen door onderaan dit artikel te reageren. Je kunt ook reageren op onze oproep op Facebook. Of stuur een mail met jouw reacties naar kinderopvang@bsl.nl o.v.v. ‘Uiterlijk’. Wij kunnen jouw reactie (eventueel anoniem) meenemen in een artikel dat we over dit onderwerp publiceren in het juninummer van tijdschrift Kinderopvang.

We vragen zowel pedagogisch medewerkers en gastouders als eigenaren en managers te reageren.

Wat vinden ouders ook alweer belangrijk aan het uiterlijk van oppassers/opvoeders? Lees het hier terug

Bron foto’s: Fotolia en Pixabay

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.