Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ook in Flevoland nauwe samenwerking

Ook in Flevoland nauwe samenwerking

Met het ondertekenen van een samenwerkingsverband tussen kinderopvang en opleidingen in Flevoland heeft de vijftiende van de 21 regio’s in Nederland getekend voor structurele samenwerking. In Flevoland gaat het om 63 procent van de kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen.

Stuurgroep
Vanuit de opleiders hebben het ROC Flevoland, het ROC Landstede en het ROC Friese Poort het convenant voorbereid en ondertekend. Dat alle grote en veel kleine organisaties voor kinderopvang en peuterspeelzaalwerk dit convenant nu ondertekenen, komt mede door de brede, krachtige stuurgroep die de samenwerking in de regio heeft opgepakt’, vertelt Annick van der Hoeven, die vanuit CMO Flevoland bij het proces betrokken was. ‘Het werkveld wil graag kwalitatief goede pedagogisch medewerkers en eenduidige afspraken met de opleidingen. Natuurlijk streven we naar uitbreiding. Maar eerst willen we zorgen dat het convenant wordt geëffectueerd en de afspraken in de praktijk goed gaan werken.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.