Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe werkgever voor pedagogisch professional van het jaar

De eigenaren van Kindernet en Weijdeland kinderopvang/Koetshuisje hebben besloten om de krachten te bundelen. Daarvoor zal er een bedrijfsoverdracht plaatsvinden van Weijdeland en Koetshuisje (samen vijf vestigingen in de Achterhoek en Arnhem) naar Kindernet. Dat betekent een nieuwe werkgever voor de pedagogisch professional van het jaar 2021.

Alle medewerkers van Weijdeland en Koetshuisje houden hun huidige arbeidsovereenkomst. Dat geldt dus ook voor Denise Rondeel, de pedagogisch professional van het jaar 2021. Zij werkt bij Tante Tuit, een kleinschalig kinderdagverblijf dat nu nog onderdeel is van Weijdeland.

Denise Rondeel

Pedagogische praktijk

Selma Özkan, eigenaar van Kindernet, zegt over de samenvoeging: ‘De kinderopvang is een dynamische sector die bedrijfsmatig goed geleid moet worden, maar waar het toch vooral draait om een uitstekende pedagogische praktijk. Ik vind dat wij als belangrijke speler in oostelijk Nederland, moeten kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar zulke hoogwaardige kinderopvang. De bedrijfsovername van deze vijf vestigingen vormt daarin een belangrijke stap.’

Van de huidige bestuurders zal Betsy van de Grift als adviseur pedagogische innovatie bij Kindernet betrokken blijven. Walter Hardenberg zal andere bedrijfsactiviteiten buiten de kinderopvang gaan ontwikkelen.

 

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.