Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe modelrapporten inspectie beschikbaar

Waar inspecteert de GGD op in 2014? In de modelrapporten voor de gastouderopvang, het peuterspeelzaalwerk, de dagopvang en de bso staat precies volgens welk schema de GGD-inspecteur de locatie beoordeelt. Handig om te gebruiken ter voorbereiding op een inspectie.
Nieuwe modelrapporten inspectie beschikbaar
Foto: ANP Xtra

De modelrapporten voor de gastouderopvang bestaan uit een rapport voor de inspectie van de gastouder en voor de inspectie van het gastouderbureau. Hierin is onder andere te vinden op welke onderdelen de inspecteur zich richt en aan welke regels de gastouder, pedagogisch medewerker en de locatie moeten voldoen.

Toezichthouders

Alle toezichthouders in Nederland werken volgens dit rapport. Het rapport geeft ook ruimte aan inspecteurs en toezichthouders om observaties, constateringen en conclusies te delen. In het ‘Overzicht bevindingen’ staan de bevindingen van de toezichthouder heel kort samengevat per inspectie-domein en in ‘Het inspectie-onderzoek’ staan ze per inspectie-item uitgewerkt.

Modelrapporten

Download hier de modelrapporten voor:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.