Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe directeur voor Kanteel Kinderopvang

Frida Noordzij
Ghislaine Fonteijn-Driessen is per 15 maart 2019 de nieuwe directeur-bestuurder van Kanteel Kinderopvang in Noord-Brabant. Ook krijgt de kinderopvangorganisatie een nieuwe naam: Kanteel Kindontwikkeling.
iStock

Ghislaine Fonteijn-Driessen is op dit moment directeur-bestuurder bij MIK Kinderopvang in Maastricht. Kanteel laat weten in haar een betrokken directeur-bestuurder gevonden te hebben, met een brede bestuurlijke ervaring en passie voor de kinderopvang. ‘Zij onderschrijft de Kanteel kernwaarden Inspireren, Verbinden en Ondernemen van harte en herkent zichzelf hierin.’ Tot voorheen directeur van Kanteel, Jan-Willem Bedeaux, is per 1 december benoemd als voorzitter Raad van Bestuur van RIBW Groep Overijssel.

KIK

Tijdens KIK-bijeenkomsten (Kwaliteit In Kinderopvang) maakte Ghislaine al kennis met Kanteel en haar gedachtegoed. ‘De samenwerking in integrale Kindcentra komt ten goede aan kind en ouders’, vertelt Ghislaine. ‘De koers van Kanteel waarin de locaties centraal staan onderschrijf ik ten zeerste. Ik heb dan ook veel zin om binnen Kanteel aan de slag te kunnen gaan.’

Meerjarenbeleid

Ghislaine Fonteijn-Driessen

Ghislaine gaat de komende jaren verder inhoud en vorm geven aan het meerjarenbeleid van Kanteel, dat onlangs is vastgesteld. Dit meerjarenbeleid is gericht op kindontwikkeling en geeft de kaders en kansen voor de komende jaren helder aan. Kanteel heeft gekozen voor een nieuwe naam: Kanteel Kindontwikkeling. ‘De twee divisies van Kanteel, “Kinderopvang” en de nieuwe divisie “Educatief” dragen bij aan kindontwikkeling. Vandaar de nieuwe naam.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.