Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe directeur-bestuurders Sinne Kinderopvang

Sinne kinderopvang uit Leeuwarden heeft twee nieuwe directeur-bestuurders benoemd: Sandra Tokmetzis en Laura Hollander. Beiden zijn al vele jaren verbonden aan Sinne kinderopvang. Ze volgen Robert Sänger op, die na zes jaar Sinne deze zomer verlaten heeft.
Laura Hollander en Sandra Tokmetzis
Laura Hollander en Sandra Tokmetzis. Foto: Suzanne Nicolay

Tokmetzis en Hollander zetten hun managementervaring en expertise in voor de verdere ontwikkeling van de maatschappelijke kinderopvang. Dit zullen ze doen in samenwerking met de 500 medewerkers die verbonden zijn aan Sinne, en met samenwerkingspartners zoals onderwijskoepels en de gemeente Leeuwarden.

Veel ontwikkelingen

De nieuwe bestuurders vinden het van groot belang om de ingezette koers van de organisatie verder vorm te geven voor nu en in de toekomst. Ze willen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van alle kinderen, gelijke kansen voor alle kinderen en de goede samenwerking met de stakeholders.

Er zijn momenteel veel ontwikkelingen gaande. Belangrijke thema’s zijn onder meer het personeelstekort binnen de branche, de ontwikkeling van de rijke schooldag en wellicht in de toekomst het aanbieden van kinderopvang als basisvoorziening, zo is te lezen in een nieuwsbericht op de site van Sinne.

Ook bij Sinne kinderopvang is het personeelstekort een probleem. Daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met WerkgeversServicepunt Fryslân Werkt! én kinderopvangorganisatie Kinderwoud. Lees er hier meer over >> [PREMIUM]

Bronnen: Leeuwarder Courant, Sinne kinderopvang

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.