Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuwe bkr voor baby’s noopt tot verregaande maatregelen

Bijna alle kinderopvanglocaties (94 procent) denken na over eventuele aanpassingen naar aanleiding van de nieuwe beroepskracht-kindratio voor baby’s. Meer pedagogisch medewerkers aannemen of juist minder baby’s toelaten? Van horizontale groepen verticale groepen maken? Of een andere doorstroming realiseren binnen groepen? Het zijn allemaal opties die worden overwogen.

Dit

Registreren

1 REACTIE

  1. Ons dagverblijf heeft slechts 1 groep voor max 16 kinderen per dag. Voor ons word het straks praktisch onwerkbaar. zelfs de 10% waar over gesproken wordt schijnt nog aan de lage kant te zijn. Wij hanteren een lager uur tarief dan andere organisaties om ons heen. Er is ons geadviseerd om minimaal 0,50 ct te stijgen in onze uur prijs. dit zou betekenen dat ik 22 % omhoog zou moeten in prijs dit is niet te verkopen naar ouders! Het is goed dat er gekeken word naar wat er verbeterd kan worden in de kinderopvang maar laten ze ook wat meer kijken naar hoe haalbaar dit is voor de werkgevers en werknemers! De nieuwe 3 uur regeling is ook al onwerkbaar, ouders kommen immers niet altijd exact op het zelfde moment hun kinderen ophalen en brengen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.