Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw webinar voor pedagogisch beleidsmedewerker/coach VE

Speciaal voor de pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de voorschoolse educatie (VE) is er nu een webinar over de inzet van deze functie.
voorschoolse educatie
Foto: Columbus Junior

Het webinar van Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang is een vervolg op het vertrouwde basiswebinar ´Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach in de organisatie´, maar dan specifiek gericht op coaches in de VE.

Ervaringen delen

De eerste helft van dit webinar gaat in vogelvlucht door alle wettelijke kaders en de inzet van deze specifieke PBM-functie binnen de organisatie. Het tweede deel is interactief en geeft deelnemers de kans van elkaar te leren: wat is je aanpak tot nu toe? Wat gaat goed en wat kan nog beter? Welke vragen heb je aan het Waarborgfonds en/of aan elkaar?

Het webinar is geschikt voor PBM’ers, maar ook voor leidinggevenden die betrokken zijn bij de inzet van deze functie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Extra ureninzet

Per 1 januari 2022 is er een extra ureninzet verplicht van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach voor kinderopvangorganisaties die VE aanbieden. Hoewel de functie dezelfde naam heeft als de functie vanuit de wet IKK, is het voor veel organisaties opnieuw zoeken naar de invulling er van. Het webinar van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang kan handvatten en inspiratie bieden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.