Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mundo breidt activiteiten uit met Eisvrij

Hoe organiseer je iets leuks én leerzaams voor kinderen van je bso? Kinderopvangorganisatie Mundo, met 30 locaties in de regio Rotterdam breidt haar activiteitenprogramma uit door een samenwerking met Eisvrij.
Mundo breidt activiteiten uit met Eisvrij
Foto: Pixabay

Eisvrij organiseert en begeleidt naschoolse activiteiten. Zij halen de kinderen vanaf 8 jaar op van de bso voor een kijkje achter de schermen van allerlei bedrijven, instellingen en bijzondere plekken in de omgeving. De kinderen verbreden hun horizon en ontdekken wat ze wel en niet interessant vinden. Extra leuk: de kinderen worden opgehaald met een grote terreinwagen weten vooraf niet wat ze gaan doen.

Kinderen spelen veel minder buiten dan twintig jaar geleden. En veertig procent van de ouders heeft er moeite mee wanneer hun kind vies wordt. Handige tips om ouders te overtuigen van het belang van buitenspelen. Lees meer>>

Wat gaan jullie vandaag doen? Of je nu werkt op een grote bso-groep, met baby’s, in de peuterspeelzaal of als gastouder; dit activiteitenoverzicht geeft je tal van tips en inspiratie om met kinderen aan de slag te gaan. Lees meer>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.