Meer expertise over de ontwikkeling van het jonge kind’

Meer expertise over de ontwikkeling van het jonge kind (0-7 jaar) en een soepele overgang van spelend leren naar lerend leren. Dat doel heeft de Landelijke Beroepsgroep voor jonge-kindspecialisten (LBjk) voor ogen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Bron: Fotolia

Het bestuur van de LBjk wordt gevormd door acht professionals, met een Master Special Educational Needs (SEN). Ellen Oosterholt, leerkracht groep 1/2 en voorzitter LBjk: ‘We zijn als alumni-groep bij elkaar gekomen, vanuit het verlangen om onze kennis en expertise over het jonge kind uit te dragen en daar een breder draagvlak voor te creëren.’

Beroepsgroep

De LBjk werd in 2015 onderdeel van de Landelijke Beroepsgroep voor Begeleiders in het Onderwijs (LBBO) en wil als onderdeel van deze beroepsgroep via aanwezigheid in relevante overlegstructuren van de professionals die met jonge kinderen werken, kennis van de opvoeding en begeleiding van en

0
1453

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.