Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Medewerker kinderopvang verdacht van ontucht

Ontucht

Een 24-jarige medewerker van een kinderdagverblijf in Vlissingen is dinsdagmiddag aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht ontucht te hebben gepleegd met een 3-jarig meisje. Dat meldde de politie.

Ouders ingelicht
De ouders van het meisje deden dinsdag aangifte, waarna de medewerker van kinderdagverblijf Tuimelaar werd aangehouden. De verdachte was op de groep aan het werk toen de politie op de stoep stond. De directeur van Stichting Kinderopvang Walcheren (KOW) heeft de medewerker van de groep gehaald. Of hij al een verklaring heeft afgelegd is niet bekend. De man was sinds oktober 2011 vast werkzaam op de vestiging. Daarvoor was hij incidenteel werkzaam op verschillende KOW-vestigingen.

Geschokt en vol ongeloof
’s Avonds zijn de ouders en verzorgers van alle kinderen die bij de opvang zijn ondergebracht op het stadhuis van Vlissingen het ingelicht. Onder anderen Edwin van Alphen, de directeur van Kinderopvang Walcheren waar Tuimelaar onder valt, sprak daar de ouders toe. Zij hebben geschokt en vol ongeloof gereageerd.

Bekijk een interview met de burgemeester van Vlissingen op hvzeeland.nl >>

Bron: ANP
Foto: ANP

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.