Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Maximum uurtarieven voor 2014 definitief

Het ministerie van Sociale Zaken laat in een brief weten dat de maximaal subsidiabele uurtarieven voor 2014 definitief zijn vastgesteld op € 6,70 voor de dagopvang, € 6,25 voor de bso en € 5,37 voor de gastouderopvang. Tijdens Prinsjesdag werd bekend dat de uurprijzen voor 2014 worden geïndexeerd.
Maximum uurtarieven voor 2014 definitief
Foto: ANP Photo

Het

Registreren

2 REACTIES

  1. Beste T.J. Weggemans, ik begrijp uw opmerking dat de term ‘maximum uurtarief’ tot verwarring leidt bij ouders. Wij schrijven het toch zo omdat het ministerie en de Belastingdienst ook deze term gebruiken. Ik zal in de tekst toevoegen dat hiermee bedoeld wordt: Het maximaal subsidiabele uurtarief. Ik denk dat dit inderdaad een duidelijke toevoeging is. Dank!

  2. Lees alle reacties
  3. De term ‘maximale uurtarief’ in bovenstaand bericht is onjuist en levert in de communicatie met ouders regelmatig verwarring op. Het suggereert dat organisaties die een hoger uurtarief rekenen ‘fout’ zijn. En dat is niet zo. Beter is: ‘maximaal subsidiabele uurtarief’ of ‘maximale vergoedingsnorm’.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.