Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Margreet Hellemons nieuwe directeur-bestuurder KinderRijk per 1 september 2022

Frida Noordzij
Margreet Hellemons wordt per 1 september 2022 de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van stichting KinderRijk, een maatschappelijke kinderopvangorganisatie met zo’n 40 locaties in Amstelveen en Amsterdam. Margreet is nu nog directeur-bestuurder van GO! Kinderopvang.
margreet-hellemons-nieuwe-directeur-bestuurder-kinderrijk-per-1-september-2022
Margreet Hellemons

Margreet heeft al jaren ervaring in de sector; sinds 1997 is zij werkzaam in diverse managementfuncties in de kinderopvang. De afgelopen zeven jaar was zij directeur-bestuurder van GO! Kinderopvang in Lelystad en Almere. ‘In die periode was zij betrokken bij projecten talentontwikkeling wetenschap en technologie in de regio’s Amsterdam, Gooi en Flevoland en de VVE-pilots Almere. Tevens heeft zij zich ingezet om, in samenwerking met onderwijs, te komen tot de ontwikkeling van IKC’s’, meldt KinderRijk in een persbericht.

Ontwikkeling en koers KinderRijk

Margreet volgt Anja Hol op, die vanaf september 2019 de functie heeft waargenomen en ‘in de afgelopen jaren succesvol vorm heeft gegeven aan de ontwikkeling en koers van KinderRijk.’

50 jaar

Stichting KinderRijk bestaat al ruim 50 jaar en heeft zich in die tijd op de kaart gezet als een regionale maatschappelijke kinderopvangorganisatie met ruim 500 medewerkers in dienst. KinderRijk biedt kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op zo’n 40 vestigingen in Amstelveen en Amsterdam.

Stefanie Verrijp, directeur/eigenaar van Kivido in de Hoeksche Waard, heeft afscheid genomen van haar bedrijf. De organisatie met 28 vestigingen wordt overgenomen door KindeRdam. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.